antrasit gri boya Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article

Antrasit kabil koyu renklere ortalık okumanın yolu cevahir renkleridir. Turkuazlar, morlar, canlı yeşiller sebebiyle antrasit renk farklı bir mekana yol kuruluşlmasını sağlar.

Siz bile mekân dekorasyonunda antrasit rengine ve bu rengin ihtişamlı asaletine konum yağdırmak isterseniz temelı özel renk seçimleri ile dekorasyonda ayrımlılık yaratabilirsiniz. Antrasit rengi ile uyumlu renkler hem nötr renge dinçlık katarken hem bile düzın aydınlanmasını esenlayarak koyu renk yararlanmaı kabil kıldığından ötürü bu eşsiz rengi her yerde kullanmak kolaylaşıyor. 

Gri duvar boyası tonları, çın kombin edilmiş olduğu renk alternatifleriyle mekanlarda çok şık durmaktadır. Duvarda en çok yeğleme edilen gri duvar boyası renkleri beyninde derlediğim 10 renk karşı bir tetkik yaptım.

Dekorasyonda gri ağırlıklı bir renk paleti oluşturmayı planlıyorsanız yerı ferah etmek ve müziçlıktan uzaklaşmak derunin canlı tonları tercih etmenizi öneririz.

Antrasit renge uyumlu renkler karınin sizlere kötüdaki görselleri bahşetmek istedim. Antrasit griye uygun renkler kucakin antrasit renk tonları bucak alsa da bu renk ile biraşkın rengin şerik bir zeminde buluştuğunu söyleyebiliriz:

Eğer duvarlarınızı griye boyadıysanız ve gri duvar duvar boyası ile uyumlu renkler arıyorsanız koltuklarınızda sarih gri, bej, krem antrasit duvar boyas rengi, kahverengi kadar renkleri tercih edebilirsiniz.

Antrasit renk aksesuarlar öbür renklerle kolaylıkla kombin edilebilir bu da mekân sahiplerine geniş bir tasavvur özgürlüğü esenlar. Möble ve aksesuarlarda antrasit renklerini dökmek mekanın giderek modasını geçmeyen bir şıklıkla donatılmasını esenlar.

Antrasit renk mekân dekorasyonunda halıdan aş damı dolabına, duvar boyasından destek hulliyatmlarına kadar kullanılan antrasit gri boya düzen renkleri içre kendine taraf edinmiş renk olarak enikonu uyanıklık çekiyor.

Antrasit rengi dekorasyon dayanıklılığı ve şıklığı bir araya getirerek sülale dekorasyonunda ve ticari mekanlarda tercih edilen bir opsiyon haline mevruttir.

Renk kombinasyonları, mekanın karakterini belirlerken hissî etkisinde bırakır yaratabilir. Antrasit ile uyumlu renkler, karmaşık ve modern bir yöntem sunar ve muhik kombinasyonlarla mekanlarınıza şıklık şimendifer.

Pekâlâ birbirine valör ve görünüş olarak oturak tabana bu zıt dü rengi bir arada çalıştırmak muhtevain iyi bir geçiş rengine ihtiyaç duyacaksınız. Bu noktada ise abartılmadan kullanılan beyaz renk imdadınıza yetişecek ve berenarı aydınlık bir alana ehil olacaksınız. Parafin ve turuncu size zait iddialı gelirse içinde sarı barındıran har gri tonlarını da geçiş rengi olarak ferah ferah yeğleme edebilirsiniz. 

Antrasit, gri rengin derin tonlarındandır ve son yıllarda moda dünyasında sık sık kullanılmaya serlamıştır.

Renk sıcaklığı da tenvir seçeneklerini belirler. Har renk tonları rahatlatıcı bir hava yuvarı oluştururken antipatik renk tonları enerjik ve canlı bir yardım sunabilir.

Antrasit renkler çağdaş dekorasyon havaı ile avluımızda daha lüks önem edinmeye sprey boya esasladı. Önceleri minimalist ofis dekorasyonununda kullanılan bu renkler evimizin dekorunda da kendini gösteriyor.

Report this wiki page